Kdy z ní bude paní Forejtová? Těhotná Eva Burešová žije s kuchařem na hromádce

Eva Burešová vztah s Přemkem Forejtem dlouho tajila
Eva Burešová vztah s Přemkem Forejtem dlouho tajila

Eva Burešová přivítá s partnerem Přemkem Forejtem na světě společného potomka už za pár chvil! Nedávno dvojice koupila dům u Benešova, ve kterém budou společně žít a založí rodinu. Nabízí se tak otázka, kde je Evin vytoužený prsten? Přemek už dlouho otálí!

reklama

Seznámili se na natáčení show Tvoje tvář má známý hlas. Už tehdy je však rozdělovala velká vzdálenost. A dohodnout se, kdo v takové chvíli udělá ústupek a přesune se za tím druhým, nebývá jednoduché. Přemek trávil většinu času v Olomouci, kde šéfoval restauraci Entrée, Eva Burešová zase měla závazky v Praze. Natáčení seriálu ZOO a povinnosti kolem jí neumožňovaly, aby se se synem Nathanielem, kterého má z předchozí vztahu, přesunula trvale na Moravu. A Přemek musí zase brát ohled na svou dceru Stellu z předchozího vztahu.

Eva s Přemkem jsou tajnůstkáři

Eva je ve spoustě věcech velmi tradiční, proto je překvapením, že pár zatím neoznámil zasnoubení, přesto už čeká potomka a koupil nové hnízdo! Pravda je, že když je tohle na muži, Eva s tím příliš nenadělá, i kdyby se na hlavu stavěla. Otálí pár kvůli spojování majetků? Nebo za Přemkovým ostychem stojí zklamání z minulých vztahů?

O zasnoubení dvojice se spekulovalo už několikrát. Naposledy v září 2021, když byla Eva vyfocena s prstýnkem, zásnubní ale nakonec nebyl. Nikdy však zasnoubení nepotvrdili, byť spolu partneři o svatbě mluví. Jsou to ale velcí tajnůstkáři, i miminko prozradili dlouho poté, co se o něm v médiích už dávno spekulovalo. Eva při oznamování naznačovala, že to bylo hlavně ze zdravotních důvodů.

Hypotéka jim asi stačí

Skoro to vypadá, že začíná být moderní se vůbec před oltářem neobjevit, což možná bude případ i Evy a Přemka. Jak web ŽivotvČesku.cz zjistil, dvojice si na romantický domeček u Benešova měla vzít společně hypotéku. A to je větší závazek než samotné manželství!

"Čím jsem starší, tím více vím a cítím, že je to pouze o těch dvou lidech. I kdybychom tam měli být sami dva a měli na sobě jen župan, vůbec by mi to nevadilo," řekla herečka. „Pro mě je důležité, že si mě ten člověk chce skutečně vzít a chce se mnou být už celý život. Pak už je to pouze věc nás dvou a našich nejbližších," dodala. Naznačuje tím snad, že kdyby došlo ke svatbě, fanoušci se to ani nedozví? "Jedna z vlastností, kterou neskutečně obdivuji na Přemkovi, je, že rád zkouší nové věci. Obdivuji, jak jde do věcí po hlavě, beze strachu, beze studu. To je něco, co se od něj ráda učím," vyznala lásku svému partnerovi herečka.

Zdroj: Instagram Evy Burešové, Blesk.cz, AhaOnline.cz

KAM DÁL: Neuhodnete, koho má doma Mařena ze ZOO! Kdo si ulovil srdce Štěpána Benoniho?

https://www.ctidoma.cz/clanek/osobnosti/kdy-z-ni-bude-pani-forejtova-tehotna-eva-buresova-zije-s-kucharem-na-hromadce-69930
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.