Lupič se chtěl najíst a vyspat, ráno ho překvapil majitel chaty

Objekt je potřeba dobře zabezpečit!
Objekt je potřeba dobře zabezpečit!

Ne vždy musí vniknutí do soukromého objektu znamenat, že jde dotyčný krást.Třicetiletý muž měl jen hlad a chtěl teplou postel. Teď mu hrozí tři roky vězení!

reklama

Krádeže a porušování osobní svobody se měl dopustit muž, který se vloupal do chaty ve středočeských Roztokách. Nejdříve musel překonat oplocení pozemku a odstranit zámek s petlicí. To všechno se mu podařilo a pohodlně se mohla uvelebit v chatě.

Přespal zde a snědl sušenky. Ráno ale nestačil odejít. V budově jej našel majitel, který ihned přivolal policii! Teď podezřelému hrozí až tři roky vězení!

Policie každoročně varuje majitele chatek před podobnými událostmi. Majitelé by je měly řádně zabezpečit. Co je potřeba udělat se dočtete v článku „Jak zabezpečit chatu proti zlodějům.“ 

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/lupic-se-chtel-najist-a-vyspat-rano-ho-prekvapil-majitel-chaty-19723
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.