V Kamenném Přívozu evakuovali rozpojený vlak

Jednokolejná trať v Kamenném Přívozu
Jednokolejná trať v Kamenném Přívozu

Před osmnáctou hodinou evakuovali hasiči z HZS Jílové u Prahy cestující z osobního vlaku směrem na Prosečnici pomocí nastavovacího žebříku. Událost se obešla bez zranění. 

reklama

"Na železniční trati směr Prosečnice došlo k rozpojení soupravy vlaku. Hasiči z Hasičského záchranného sboru Jílové u Prahy za pomoci nastavovacího žebříku evakuovali do náhradního autobusu 25 osob. Na místě nedošlo ke zranění. Poškozený vlak zůstává na jednokolejné trati a čeká se na příjezd drážních hasičů z Michle," sdělil krátce po osmnácté hodině tiskový mluvčí středočeských hasičů Ladislav Holomčík. 

K poruše vlaku došlo v 17 hodin 10 minut. Provoz se podařilo obnovit přibližně ve 21.30. Náhradní dopravu zajistily autobusy z výluky Týnec nad Sázavou - Čerčany.

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/v-kamennem-privozu-evakuovali-rozpojeny-vlak-21884
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.