Veterány v sobotu zamíří na pláž pískovny v Mlékojedech

Ford Capri má kuriózní historii a pořadatelé dlouho nevěděli, v jaké kategorii bude soutěžit.
Ford Capri má kuriózní historii a pořadatelé dlouho nevěděli, v jaké kategorii bude soutěžit.

Beach Park Mlékojedy bude po celou sobotu 22. srpna hostit první ročník akce Veteráni na pláži, tedy inovativního srazu veteránů a youngtimerů (aut starších patnácti let).
 

reklama

Všichni pořadatelé této události, Zpátečka.cz, Veteráni na Truc a My Classic Ride, mají několikaleté zkušenosti s pořádáním obdobných akcí a úzce spolupracují.

 

Inovativní sraz slibuje spoustu zábavy

V Mlékojedech proběhne v rámci akce i grilovací show, módní přehlídka, promítání filmů o veteránech, ale zábava a soutěže pro děti i dospělé. Na své si přijdou i ženy, pro které zde budou připraveny například ukázky letního líčení.

V areálu Beach Parku Mlékojedy je nejen pláž, ale i volejbalové hřiště, či lezecká stěna, kterou si návštěvníci mohou vyzkoušet. V relax zóně jsou připraveny nafukovací trampolíny. Děti se mohou vyřádit domcích v korunách stromů či na různých prolézačkách. 

„Svým zařazením do kategorie “inovativní sraz” opouštíme škatulku “zkostnatělých” veteránských srazů a chceme ukázat, že i veteránské akce nemusí být nutně jen o šňůře zaparkovaných starých aut, debatách o jejich spotřebě, “krouťáku” a přehlídkách prvorepublikové módy, ale především o moderních doprovodných programech, které pobaví celou rodinu," říká spolupořadatelka Kateřina Pavlíčková.

Odpoledne závod, v noci retro diskotéka

Registrované posádky také čeká necelých 80 kilometrů dlouhý orientační závod po středních Čechách, která bude doplněná o zábavné úkoly. Hlavní check-point se nachází na náměstí Míru na Mělníku.

Denní program akce bude zakončen slavnostním vyhlášením vítězů na pódiu a módní přehlídkou. Po 20. hodině se koná diskotéka ve stylu sedmdesátých až devadesátých let, na které je vítán dress-code z příslušného období.

 

 

https://www.ctidoma.cz/clanek/publicistika/veterany-v-sobotu-zamiri-na-plaz-piskovny-v-mlekojedech-15421
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.