Známá modelka bere od rodiny dalšího boháče. Budou žít ve třech i s její přítelkyní jako předtím se Smolíkem?

Zálešáková se hrdě hlásí k polyamory vztahům
Foto: ShowPix
Zálešáková se hrdě hlásí k polyamory vztahům

Zase chlap od rodiny, tentokrát se dvěma malými dětmi. Srdci ale asi člověk neporučí. V roce 2007 se Daniela Zálešáková stala 2. vicemiss v soutěži Miss Czech Republic a začala randit s podnikatelem Josefem Smolíkem. Žili ve třech, spokojenou domácnost s nimi tvořila také Tereza Nguyenová. Ovšem nic není navěky...

reklama

Přestože ještě nedávno Zálešáková o Smolíkovi mluvila jako o budoucím otci svých dětí, byli zasnoubeni a užívali si ve třech exotické dovolené, tak z toho pravděpodobně nic nebude. Modelka a podnikatel se totiž rozešli, ona už randí s novým chlapíkem.

Novým mužem jejího života je podnikatel z Třince Marek Friedl. „Na měsíc a zpět,“ napsala si nedávno ke společné fotce na Instagramu. Zatím se však můžeme jen domnívat, zda si krásnou Terezu "vzala" Daniela s sebou i do dalšího vztahu. 

 

 

Má partnerku a dvě malé děti

Je logické, že Zálešáková lovila ve vodách byznysu, se Smolíkem si zvykla na vysoký standard. Paradoxně i tentokrát ulovila chlapa od rodiny, Friedl má totiž partnerku Petru a dvě malé děti. Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky tak v jejím případě neplatí, i Smolík měl závazky, když odcházel k sexy brunetce.

Uvidíme, jak se to vyvine. Každopádně ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko může být ráda, že třeba Daniela během Miss se nezakoukala do ní. Putovat od chlapa k chlapovi spolu se svou milenkou...hm, to nechcete.

 

 

 

KAM DÁL: Dost nechutná domácnost Johnnyho Deppa: Výkaly v posteli, domácí násilí, krev po zdech i useknutý prst.

https://www.ctidoma.cz/clanek/spolecnost/znama-modelka-bere-od-rodiny-dalsiho-bohace-budou-zit-ve-trech-i-s-jeji-pritelkyni-jako-predtim-se-smolikem-66012
reklama
#české celebrity #ze společnosti #vztahy #modelka #Zálešáková #Smolík #podnikatel #showbyznys
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.