První večer StarDance: Hvězdný Eben má problémy s moderováním, nepřipravený Chlopčík a nevhodná slova

Kostková a Eben jsou stálicemi StarDance, možná je ale letos uvidíme naposledy
Foto: Se souhlasem České televize
Zobrazit fotogalerii (3)
Kostková a Eben jsou stálicemi StarDance, možná je ale letos uvidíme naposledy
zajímavost

Marek Eben přiznal, že má problémy s moderováním soutěže, kterou si bez jeho ležérní noblesy ani neumíme představit. Zdálo by se, že po jedenácti úspěšných ročnících nemůže na StarDance už nic překvapit. Opak je ale pravdou a hned první večer přinesl zajímavé zjištění.

reklama

První taneční večer sice již byl soutěžní, ale i když porota výkony tanečníků hodnotila, protentokrát ještě nikdo nevypadl. Kromě finálových párů ale mají účast ve všech letošních dílech zajištěnu jen porotci a také hvězdná moderátorská dvojice, která patří ke StarDance víc než kdokoliv jiný. Zvládne ale Marek i letos vše odmoderovat s jeho profesionální jistotou? Profesionální tanečnice mu v tom rozhodně nepomáhají. Co se vlastně děje? 

Dvě příjmení jsou moc

Několikrát během večera si Marek Eben postěžoval na „nešvar“, který se v poslední době rozmáhá a který mu jako moderátorovi soutěže přidělává vrásky na čele. Jsou to zdvojená jména a příjmení žen, které se na tanečním parketu objevují. Lenka Nora Návorková, Zuzana Dvořáková Šťastná nebo Kateřina Bartuněk Hrstková jsou, jak se zdá, moderátorovou noční můrou – tedy ne ony samy, ale jejich představování na kameru. Právě Kateřinu Bartuněk Hrstkovou moderátor podezříval, že si nechává jméno svých exmanželů, což mu přišlo zvláštní. „Takhle – nechávejte si je, ale nechoďte do StarDance, já se to nebudu učit,“ prohlásil se sobě vlastním humorem. 

Chlopčíkův velký omyl 

Nepřipravenost na první přenos prokázal porotce Zdeněk Chlopčík, který většinou vystupuje v roli „kata“ (tedy toho nejpřísnějšího), když nejmladší účastnici přiřkl ještě o čtyři roky nižší věk. Porotce v hodnocení podotkl: Na to, že máte 17, tak byste potřebovala daleko více energie, daleko více energie po parketu, to tu musí lítat!”. Darje Pavlovičové je přitom jedenadvacet let, jak Chlopčíka opravil její taneční partner. Mladičkou herečku tenhle omyl ale patrně neurazil. 

Ty vole, to jsou nervy

Mimo tohoto přiznání si pozorní diváci mohli všimnout také docela obyčejného lidského komentáře, který utekl na mikrofon přímého přenosu. Stalo se to ve chvíli, kdy se Ivana Chýlková se svým tanečním partnerem Janem Tománkem, bývalým členem poroty, vraceli z parketu k Tereze Kostkové mezi soutěžící. „Ty vole, to jsou nervy, ty vole,“ zaznělo v tu chvíli od někoho z ostatních tanečníků. Podle komentářů na sociálních sítích to ale diváci programu bez výhrad odpustili. 

Vypnout hlavu a tančit

Taneční páry se tedy divákům i porotě představily, a zatímco největší porci kritiky si odnesl cukrář Josef Maršálek, nejlépe mají u porotců prozatím nakročeno Eva Adamczyková a Richard Krajčo, následováni jsou kajakářem Vavřincem Hradilkem. Ten pro Čtidoma prozradil, že pro něj nové kroky a pohyby nebyly vždy snadné. Jak se tedy dostal až na třetí příčku prvního večera? „Dost často mi Káťa (taneční partnerka Kateřina Bartuněk Hrstková, pozn. red.) říká, abych vypnul hlavu, a jakmile si to mozek jednou vyzkouší, tak to v paměti zůstává,“ řekl pro Čtidoma s tím, že nikdy k tanci neměl příliš vřelý vztah, a tak je rád, že si může vyzkoušet i jiný druh sportu, než na který byl kajakář doposud zvyklý.  Uvidíme, jak dlouho jej diváci v soutěži udrží. Největší preference má zatím zpěvák a herec Richard Krajčo. 

Zdroj: redakce, Česká televize

KAM DÁL: Problémy ve StarDance: Pavlovičová si prožila trauma, zasáhnout musel taneční partner.

reklama
#StarDance #Eben #Zajímavosti

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.