Klid před bouří, aneb nikdy nevíme předem, do čeho všeho vlezem

Kdo je kdo... Jsi to ty, či ty?
Kdo je kdo... Jsi to ty, či ty?

Na seznamkách se pohybují různí lidé, s různými představami, někteří jsou zcela normální, někteří, jak se říká, „bombasticky mimo mísu.“ Jedno toto seznámení, které může zažít každý z nás, a třeba i někdo zažil, bylo doslova na export.

 

reklama

Dotyčná tajemná na seznamce měla eminentní zájem o moje foto. „Pošlu, proč ne,“ napsal jsem, „ale dáma má přednost, pošlete a já obratem na uvedenou adresu pošlu též.“ Dostal jsem foto sympatické ženy s culíkem sepnutým dozadu, sedící na gauči v body soupravičce s dost hlubokým dekoltem a v černých silonkách. Ještě že ty kalhotky měla. Jinak bych asi viděl až do krku odspoda. Na druhém foto, zjevně focené mobilem v koupelně u zrcadla, kdy vylezla přímo z vany… Jen tak tak, že nebylo vidět vše. No jo, asi to je ta reprezentativní touha po inteligentním muži. Nakonec z ní vypadla pozvánka na osobní setkání někde v centru Prahy.

     „Ty vado, ta ženská mě zve na kavčo“ informoval jsem kamaráda Jirku, který už nervózně podupával u dveří, abych už vypl PC a šli do města. „Nekecej, fakt?“ podivil se Jirka, a pozastavil náš odchod za šálkem vonné kávy.

„Jo, zve,“ dodal jsem. „Takže musím být čisťounký a voňavý, inteligentní, s Ferrari za zadkem a mluvit cizinecky.“

     „A s prachama čouhajícími z kapes. Hele, ta baba mě taky zajímá, jak vypadá a jak bude s tebou jednat. Kdy a kam půjdete? Já bych rád byl u toho, co to je za… pííííp.“

Napsal jsem, že se sejdeme obligátně pod ocasem, na Václaváku, přijedu ne s malým Ferrari, ale s pořádnou károu, čili busem s osobním řidičem, a budu mluvit jednou světovou řečí, a to češtinou. No, a když bude chtít, klidně budu mluvit i zahraniční řečí, třeba slovenštinou.

Dáma to vzala s humorem, kupodivu v klidu, zvolila čas, kdy bude stát pod ocasem, a prý je štěstí, že ten ocas koně je tak vysoko a ona se tam vejde… A moc se těší. Vypnul jsem počítač a s Jirkou jsme mazali do města na to kavčo. U stolečku s vonnou kávou jsme splétali plán mého setkání s tou tajemnou dámou. Přišli jsme na úžasný nápad. Jirka bude očumovat opodál, a nenechá si ten kulturní zážitek s paní božsky náročnou ujít, a potom podá raport, jak na něj ta dáma zapůsobila.

Druhý den, byla sobota, vymáchal jsem se pod sprchou, navoněl jsem se vším, co vymysleli pro chlapy, a co bylo po ruce, oblékl se in, a vyrazil jsem s Jirkou jako bodyguardem na MHD směr kůň. Bylo léto, krásné počasí, které zvalo někam si vyrazit, a představa, kdo vlastně ta neznámá je, nás hnala vpřed. Před koněm jsme se rozdělili, a já nabral směr ocas. Tam stála ONA.

 

Mám dost velkou fantazii, ale skutečnost mě doslova překvapila a přibyla k zemi. Protože…

 

(pokračování)  díl 1

     

 

 

 

https://www.ctidoma.cz/clanek/zdravi-a-styl/klid-pred-bouri-aneb-nikdy-nevime-predem-do-ceho-vseho-vlezem-15683
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.