S dětmi do Zahradní železnice Zásmucka

Letos bude ZŽZ zpřístupněna veřejnosti ještě třikrát
Sdružení Posázavský Pacifik
Zobrazit fotogalerii (2)
Letos bude ZŽZ zpřístupněna veřejnosti ještě třikrát

Raritu mezi vláčky najdete na soukromé zahradě v Horních Chvatlinách u Zásmuk na Kolínsku. I letos ještě bude několikrát zpřístupněna veřejnosti.

reklama

Zahradní Železnice Zásmucka je drážka o rozchodu 300 mm. Za celým projektem stojí pan František Pašek společně s dalšími lidmi ze sdružení Posázavský Pacifik.

Projet se touto ojedinělou mašinkou můžete ještě letos v těchto termínech:

22.8.

Prázdninový provozní den ZŽZ

26.9.

Babí léto na ZŽZ

17.10.

Podzimní provozní den ZŽZ

V tyto provozní dny je otevřeno od 10 do 16 hodin a není nutné se předem objednávat. Vstupné se neplatí, avšak dobrovolný příspěvek na další rozvoj drážky je vítaný.

Zahradní železnici Zásmucka je možné objednat pro skupiny – školky, školy, pracovní týmy s rodinami apod. v období od května do září. Pro skupiny je připraven dvouhodinový program a vsrupné je v tomto případě 50 Kč za osobu. Domluvit kromě plánovaného programu je možné například opékání buřtů, grilování, dětské hry atp.

 

reklama
#výlet #volný čas #vláčky

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.