Veronika Žilková si Holomáče nevezme. Spíš se dřív rozejdou

Josef Holomáč se kvůli Žilkové rozvedl, svatby se ale asi nedočká
Foto: Profimedia
Zobrazit fotogalerii (3)
Josef Holomáč se kvůli Žilkové rozvedl, svatby se ale asi nedočká
zajímavost

Bývalý manžel Martin Stropnický ji opustil kvůli mladší milence, Veronice Žilkové však nevyšla ani dvě manželství předtím. Teď je hvězda seriálu Zoo spokojená, veselka už z toho ale nebude. „Já se jí vůbec nedivím. Ne nadarmo se říká ‚třikrát a dost‘. Věřím tomu, že jestli něco, tak se s Josefem Holomáčem dřív rozejdou, než aby se vzali,“ řekl Čtidoma.cz znalec českého showbyznysu a fotograf Pavel Rousek.

reklama

Slzy dojetí a velké emoce. Tak vypadala poslední klapka seriálu Zoo, u které byla i Veronika Žilková. Diváci si ji oblíbili coby uklízečku Petru Hubáčkovou. Není žádným tajemstvím, že seriál končí a naváže na něj nový projekt, poslední díly Zoo se podle informací z televize Prima odvysílají během podzimu. Herečka však nemusí smutnit, práce má dost, navíc bude mít víc času na svého partnera, bývalého basáka ze skupiny Argema Josefa Holomáče.

Zprávám o milence nechtěla věřit

Nedávno se dokonce objevily informace, že by se spokojený páreček mohl vzít. To je ale zřejmě nereálné. „Manželka už jsem byla třikrát, jednou vdova a to stačí. Je fajn mít kluka, takže já mám kluka,“ prohlásila sama Žilková. Zejména rozvod s posledním exmanželem Martinem Stropnickým jí dal pořádně zabrat. „O tom, že má bývalý velvyslanec v Izraeli milenku, jí mnohé ‚dobré duše‘ říkaly dlouho, ona jim nevěřila. Až jí jednoho krásného dne Stropnický poslal mail, že má někoho jiného a že chce manželství ukončit. Což samozřejmě s většinou lidí docela zamává,“ uvažoval Pavel Rousek.

V té době už přitom Stropnický s milenkou Markétou Horňákovou nějakou dobu sdílel jednu domácnost. „Paní Žilková tenkrát smutnila, že si ani nestihla odvézt věci,“ popsal fotograf pro náš web. Herečka pak táhnoucí se rozvod, během kterého se veřejně vypralo hodně špinavého prádla, označila za horší zážitek než smrt syna Melichara. Ten zemřel před mnoha lety, když mu bylo 198 dní. 

Nikdo se tak vlastně nemůže příliš divit, že už se Žilková do další svatby nežene. Přesto, že se Holomáč kvůli ní rozvedl. „Ono když máte za sebou to, co ona, tak jste asi z nějakých veselek nadobro vyléčeni. Navíc pan Stropnický se podle všeho přestal zajímat o jejich dceru Kordulu, zkrátka se upnul na novou rodinu. Herečka se zkrátka chtě nechtě musela vypořádat s hodně ošklivými věcmi.“

Všichni její muži

První velkou láskou Veroniky Žilkové byl herec Jan Hartl. Bláznivě ji miloval, ona ho však opustila kvůli jinému. Chvíli chodila i s hercem Michalem Peškem, románek měla také se zpěvákem Pavlem Vítkem. Se slavným režisérem Jiřím Menzelem dokonce čekala dítě, nechala si ho ale vzít. Nadbíhali jí prý také Vlastimil Brodský či Karel Gott, těm ale dle svých slov odolala.

Byla vdaná třikrát, poprvé si řekla „ano“ s reklamním režisérem Jiřím Hanychem, má s ním dceru, známou rebelku Agátu Hanychovou. Podruhé si brala stavaře Marka Navrátila, spolu měli dva syny a dvě děti si ještě osvojili z dětského domova. Po sedmnácti letech manželství se herečka zamilovala do Martina Stropnického, randili spolu od roku 2004, o čtyři roky později se vzali. Jak to mezi nimi skončilo, je všeobecně známé.

Zdroj: autorský článek

KAM DÁL: Svobodová z Ulice pochovala dva partnery. Poprvé byla vdaná za syna známého hokejisty.

reklama
#seriál ZOO #Veronika Žilková #manželství #televize

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

reklama
Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.