Implementace NIS2 – proč je nyní nejlepší čas na akci

NIS2 (Network and Information Security Directive 2) je evropská směrnice, zaměřená na zvýšení bezpečnosti kritické infrastruktury
  |  Komerční sdělení

Jako IT manager firmy jste zodpovědný za ochranu citlivých dat a infrastruktury. Znáte výzvy spojené s kybernetickou bezpečností a chápete, jak kritické je mít vše pod kontrolou. Ochranou kritických infrastruktur se nyní více než kdy dřív zabývá Evropská unie prostřednictvím směrnice NIS2.

Co je směrnice NIS2

NIS2 (Network and Information Security Directive 2) je evropská směrnice, zaměřená na zvýšení bezpečnosti kritické infrastruktury. Směrnice se neomezuje pouze na energetiku nebo bankovnictví; zahrnuje i sektory jako informační technologie a telekomunikace. Směrnice požaduje, aby organizace měly připraveny postupy pro rychlou a efektivní reakci na kybernetické incidenty.

Zachovejte si klidnou mysl i v turbulentním prostředí

Implementace NIS2 není jen další byrokratickou zátěží. Je to krok k větší bezpečnosti, který by měl být na vrcholu vašeho priority listu. S naší pomocí bude váš podnik nejen v souladu s legislativou, ale také výrazně odolnější vůči kybernetickým hrozbám.

Jak vám Faster CZ může pomoci

Faster CZ je váš strategický partner v cestě za zajištěním bezpečnosti díky splnění NIS2. Provádíme audit vašich současných bezpečnostních postupů, navrhujeme zlepšení a podstoupíme penetrační testy k identifikaci možných slabin.

Vstupte do bezpečného zítřka s Faster CZ

Nečekejte, až se stane něco nežádoucího. Být proaktivní v oblasti kybernetické bezpečnosti je nyní důležitější než kdykoliv předtím. S Faster CZ na vaší straně můžete podnikat s jistotou, že vaše infrastruktura a data jsou v dobrých rukou.

 

Pokud vás naše služby zajímají, neváhejte nás kontaktovat. Jistota v podobě silné kybernetické bezpečnosti je jen pár kliknutí od vás.

 

Klíčová slova: